آیا دیابتی ها بیشتر مستعد ابتلأ به آنفلوانزای H1N1 هستند؟

تنها در استرالیا بیش از 100 مورد به این ویروس در میان افراد مبتلا به دیابت گزارش شده است. بنابراین برای جلوگیری از بیماری باید راههای زیر را مد نظر داشته باشید:

-       هنگام عطسه یا سرفه دستانتان را با آب و صابون بشوید.

-       به افرادی که به آنفلوآنزا مبتلا هستند نزدیک نشوید.

-       به چشمان، بینی و دهان خودکمتر دست بزنید.

-       چنانچه بیمار شده اید در خانه بمانید و به مدرسه یا محل کار نروید.

-       اگر به آنفلوآنزا مبتلا هستید بینی و دهان خود را با دستمال کاغذی بپوشانید تا قطرات عطسه و سرفۀ شما در محیط پخش نشود و بلافاصله دستمال را در سطل درب دار دور بیاندازید.

چنانچه قند خون شما بیش از 180 میلیگرم در دسی لیتر باشد شما مستعد ابتلأ به عفونت خواهید بود زیرا گلبولهای سفید بدن شما نمی توانند  باکتریها و ویروسها را بطور از بین ببرند.

از طرفی عفونت باعث افزایش قندخون شما در پاسخ به بیماری می گردد زیرا بدن بطور طبیعی در شرایط بیماری قند بیشتری تولید می کند. از طرفی بدن شما با تولید هورمونهای استرس نظیر اپی نفرین و کورتیزول باعث می شود انسولین طبیعی یا تزریقی شما فعالیت کمتری داشته باشد، بنابراین باعث افزایش قند خون شما می گردد. با اینکه در شرایط بیماری ممکن است چیزی نخورید اما قند خونتان ممکن است بالا رود، پس هر چهار ساعت یک بار قند خونتان را اندازه گیری کنید و اگر بیش از 180 میلیگرم در دسی لیتر باشد(10 میلی مول بر لیتر ) باید داروی شما طبق نظر پزشک تنظیم گردد.اگر خیلی بیمارهستید حتماً به پزشک معالجتان مراجعه کنید.

منبع:                                                                                                 drugfreetype2diabetes.com